0 סל קניות

מכולת אסיאתית 

    OOnLinee מוצרי מזון וקולטורה אסיאתיים

מבצע אצה: 25% הנחה על סוגי אצות נורי שבמבצע
מבצע אורז: 25% על סוגי האורז לסושי שבמבצע

ניתן להגיע לחנות ולרכוש משם ישירות

החנות ברח' מוהליבר 16 בפ"ת

מארזי סושי , דים סאם, אטריות, מרקים ותה.
אטריות/אורז
אצות/תבלינים/תוספות לסושי
רטבים/מחיות/אבקות
משקאות
קפואים / דים סאם
נשנושים
כלים/קישוטים/קולטורה
סל הקניות שלך ריק
מארז "בא לי מרק ראמן "
₪150
₪130
לרכישה הוסף לסל הקניות

מארז מרק ראמן

1 חבילה אצות קומבו
1 חבילה פטריות שטיאקי (להשרות במיים רותחים ומעט סוכר, לא לשכוח להוציא את רגלי הפטריות, הן בלתי אכילות, נפלאות כמסטיק בטעם שיטאקי)
1 בקבוק סאקה לבישול
1 בקבוק סויה סמפיו 500 מ"ל
1 חבילה אטריות אודון/סובה לבחירה (ניתן להזמין אטריות ראמן טריות בתוספת 10 ש"ח)
1 חבילה מיסו בהיר יפני

 

מרק ראמן צמחוני


מצרכים לציר יפני צמחוני:

אצת קומבו

1 כרישה חתוכה לעיגולים

1 בצל קצוץ

3 שיני שום קצוצות

3 כפות ג'ינג'ר טרי חתוך לקוביות

5 פטריות שיטאקי מיובשות

1/2 כוס סאקה לבישול

רוטב סויה

 

 

 

מאדים את הבצל והכרישה בסיר, מבלי להוסיף שמן, ונותנים להם להתאדות למשך 5 דקות. מוסיפים את הג'ינג'ר המגורר ומערבבים. משרים את אצת הקומבו והפטריות  בליטר מים, ומוסיפים אותם לסיר, כשמוודאים שלא נכנס לסיר גם חול.

 

 

 

מוסיפים עוד 3 וחצי כוסות מים, ואת הסאקה, ומבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה. מנמיכים להבה, ומבשלים עד לצמצום הכמות בחצי. מסננים את המוצקים ומתקנים תיבול בעזרת רוטב סויה. ניתן לשמור בהקפאה ולהפשיר מנות לפי הצורך.

 

 

 

מצרכים למרק ראמן צמחוני:

חבילת אטריות ראמן

כף מיסו בהיר

2 כוסות מהציר הצמחוני

1 ביצה קשה

חופן עלי תרד

4 צנוניות פרוסות

חופן נבטי שעועית

בצל ירוק חתוך לרצועות דקות

 

 

 

פורסים את הצנוניות לעיגולים וחולטים אותן בסיר עם מי מלח רותחים, למשך 3 דקות. מוציאים ומבשלים בסיר את אטריות הראמן עד שהן נעימות לנגיסה. מסננים ושוטפים. מביאים את הציר לרתיחה ומערבבים לתוך הציר את המיסו. מוזגים אותו לצלחת מרק אישית, שמים את האטריות ומעליהן את הנבטים. מסדרים מסביב את הביצה הקשה, עלי התרד והצנוניות שחלטנו. ומפזרים מעל בצל ירוק.   

 

מרק ראמן בשרי
בכדי להפוך את הציר לבשרי, מוסיפים אליו גרונות ועצמות עוף, אותם צולים לפני הכנת המרק בתנור שחומם ל-180 מעלות, למשך 25 דקות. מבשלים את המרק כמתואר במתכון, ובסוף ההכנה, לאחר הסינון מוסיפים 1/2 כפית אבקת דאשי וכפית סוכר.

 

 

 

להכנת המרק, חותכים חזה עוף לחצי, מנקים משומן ומתבלים אותו ברוטב סויה. מחממים מעט שמן במחבת וצולים את העוף 5 דקות בכל צד. בודקים על ידי חתך במרכז האם הוא לבן ומוכן, ופורסים לרצועות לרוחב (לא עד הסוף). שמים את העוף על אטריות הראמן שבישלנו כמו קודם, ומסביבם את שאר הרכיבים. ניתן להוסיף ולהחסיר רכיבים לפי הטעם האישי.