0 סל קניות

מכולת אסיאתית 

    OOnLinee מוצרי מזון וקולטורה אסיאתיים

מבצע אצה: 25% הנחה על סוגי אצות נורי שבמבצע
מבצע אורז: 25% על סוגי האורז לסושי שבמבצע

ניתן להגיע לחנות ולרכוש משם ישירות

החנות ברח' מוהליבר 16 בפ"ת

מארזי סושי , דים סאם, אטריות, מרקים ותה.
אטריות/אורז
אצות/תבלינים/תוספות לסושי
רטבים/מחיות/אבקות
משקאות
קפואים / דים סאם
נשנושים
כלים/קישוטים/קולטורה
סל הקניות שלך ריק
מארז "בא לי סושי טמפורה"
₪180
₪155
לרכישה הוסף לסל הקניות

מארז לסושי + טמפורה (כולל מתכון)
המארז מספיק ל - 10 רולים גדולים.

1 חבילת אצות, 1 קילו אורז סושי , 1 בקבוק תחמיץ לסושי, 1 חבילת אצות קומבו, 1 דיספנסר סויה לסושי, 1 אבקת וואסאבי, 1 חב' ג'ינג'ר כבוש קטן, 1 מחצלת גלגול סושי, 1 חב'  קמח טמפורה.
מתנה : 2 זוגות מקלות אכילה רב פעמיים.
ניתן להזמין את רוטבי הבית: טרייאקי, ספייסי מיונז


מתכון להכנת אורז סושי:
1 ק"ג אורז
1 ליטר מים
אצת קומבו אחת
150 מ"ל חומץ אורז
120 גר סוכר
2 כפיות מלח

שמים את האורז בקערה גדולה, משפשפים את הגרגירים תוך כדי שטיפה מספר פעמים עד שהמים נקיים מעמילן. את האורז, המים והאצת קומבו מניחים בסיר ומביאים לכדי רתיחה. בשלב זה מסירים את אצת הקומבו וממשיכים לבשל את האורז על אש קטנה עם מכסה סגור כעשרים דקות. לאחר הבישול סוגרים את הגז ומניחים לאורז לנוח במכסה סגור כעשר דקות.
במקביל, מחממים (לא להרתיח) את החומץ אורז, המלח והסוכר עד להמסת הסוכר.
את האורז יש להעביר לקערה גדולה, על האורז החם שופכים את רוטב חומץ האורז בהדרגה תוך כדי בחישה בעדינות בכף עץ. מומלץ מאוד לקרר את האורז בעזרת מאוורר תוך כדי ערבוב כל מספר דקות עד שהאורז מגיע לטמפרטורת החדר.

 כללים להכנת טמפורה
רגע לפני שאנחנו מתחילים, כדאי שנכיר את הכללים הבסיסיים עבור הכנת טמפורה:
1. שמירה על טמפרטורות – בטמפורה מוצלחת מכניסים בלילה קרה ככל האפשר לשמן שהגיע לטמפרטורה של 160-180 מעלות צלזיוס. הניגוד בין הטמפרטורות גורם לטמפורה להתנפח ולהפוך לקראנצ'ית.
לכן חשוב לעבוד עם חומרי גלם קרים ככל האפשר ולקרר את הבלילה בין סבבי טיגון. 

2. לא לערבב יותר מדי - כדי שהטמפורה תהיה אוורירית ונפוחה, עלינו להמנע מליצור רשת גלוטן חזקה שתגרום לבלילה להפוך לבצק. הכלל הוא לערבב עד שהכל מתאחד ולהפסיק בנקודה זו.
גם כאשר הטמפורה נכנסת לשמן הרותח, רצוי שלא להתעסק איתה, אלא להפוך אותה פעם אחת ויחידה. כך נמנע את הורדת הטמפרטורה ואת הסיכון לטמפורה שמנונית.

מתכון לטמפורה קלאסית
1 כוס קמח טמפורה
1 כוס מי קרח
1 ביצה טרופה
ליטר שמן
קמצוץ מלח
קרח

מערבבים בקערה קמח טמפורה, ביצה מלח ומים יחד, עד שהרכיבים מתאחדים, ומניחים את הקערה מעל קערה אחרת שבה קרח. טובלים את רול הסושי  המוכן בטמפורה ומטגנים בשמן עמוק, נעזרים בכף מסננת לטמפורה, מחכים שיקבל קראנץ' חום עדין, מוציאים ומיבשים על נייר סופג. מגישים מיד.