פשוט להכנה, קערה עם מי ברז שבה טובלים את דפי האורז מספר פעמים, מניחים את דף האורז על מגבת מטבח נקיה, ממלאים במה שאוהבים (נתחוני שניצל, אבוקדו, גזר, חסה, תפוחי אדמה, אפילו אורז ועוד), מגלגלים כמו לבלינצ'ס או לאגרול, מכינים מטבל של צ'לי מתוק, סויה עם מעט שמן שומשום ובצל ירוק, טובלים ואוכלים. אפשר לאפות את הממולאים (למרוח למעלה מעט צ'ילי מתוק), אפשר לטגן בשמן עמוק, אפשר להשתמש בדפים גם ללזניה (אחרי שמרטיבים אותם כמובן).